Maximale hypotheek berekenen

In een veranderende markt waarin het steeds belangrijker wordt om een goede inschatting te maken van de kosten van wonen en dus van de hypotheeklast inclusief bijkomende extra energielasten is het nog belangrijker een juiste opgave van de maximale hypotheek te ontvangen.

Wat er maximaal volgens vooropgestelde normen mag worden geleend hoeft wat ons betreft niet altijd verantwoord te zijn. Het maximale hypotheekbedrag is gebaseerd op gemiddelden en houdt geen rekening met uw persoonlijke situatie. Zijn er grote uitgaven i.v.m. de kinderen, lopende kredieten etc. welke invloed hebben op uw financiele plaatje, nu of in de toekomst.

Uw maximale hypotheek kunnen wij u dan ook pas berekenen nadat wij samen hebben beoordeeld hoe uw inkomenspositie (pensioen) er uitziet en welke overige financiele verplichtingen u op dit moment heeft.

Vervolgens bepaalt u wat u maandelijks wilt besteden aan de hypotheeklast en aan welke eisen de hypotheek moet voldoen. Uw verantwoorde maximale  hypothecaire lening wordt dan pas bepaald.

Wilt u ook advies op maat; afgestemd op uw persoonlijke situatie, vul dan het contact verzoek in en wij nemen z.s.m. contact op.